Inredningskonsultation Hall

Godkväll kära läsare!

Livet rullar på i vanlig ordning och idag har samtliga i familjen varit på förskola, skola och jobb. Inte ofta det händer känns det som, haha! Det rullar in mycket jobb just nu så dagarna går undan. Jag önskar att jag hade mer tid, verkligen!

Bloggen blir inte så prioriterad tyvärr men idag tänkte jag dela med mig av en konsultation av en Hall. Hallen är ju som jag tidigare nämnt, ett av de viktigaste rummen, men också det svåraste. Det är här du får ditt första intryck av hemmet, den första sinnestämningen infinner sig. Dessutom ska hallen ha flera funktioner och rejält med förvaring.

När jag inreder en hall så prioriterar jag smidig förvaring och belysning som ger ett välkomnande intryck. Någonstans att sitta för att ta av sig skorna, krokar för att hänga av sig ytterkläderna, avlastningsyta för att lägga ifrån sig nycklar, samt bra förvaring för skor. Jag är ju en förespråkare av skoskåp då man slipper det röriga intrycket av skor som ser olika ut. En spegel är bra av flera skäl. Dels så öppnar de upp ett rum, då hallar ofta är ganska små och dessutom vill vi ju oftast ta en koll i spegeln innan vi lämnar huset. Självklart kompletterar jag detta med lite piff, textilier och växter.

Till denna hall såg förslaget ut så här:

Foto 2019-02-24 08 44 38

Till förslaget medföljde planritning och inköpslista. Tyvärr ville inte planritningen laddas upp, men jag hoppas att jag kan lägga ut den också. Teknik ni vet!

Det ska bli så spännande att se hur denna hall utvecklas!

Ha en fin kväll!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s