Inredningskonsultation av vardagsrum

Hej på er i ”sköna” Maj!

Jag tror helt klart att April och Maj har bytt väder med varandra. Helt sjukt vilka kontraster det är från för några veckor sedan. Man hann liksom vänja sig vid värmen ordentligt och den kalla luften nu känns verkligen isande.

Idag tänkte jag dela med mig av ett vardagsrum som jag haft som uppdrag hos tidigare kund. Detta vardagsrum var helt omöblerat och jag hade chansen att möblera upp allt från scratch, utifrån kundens behov och önskemål. Färgsättning på väggar hade vi redan diskuterat fram och det ska bli spännande att se resultatet sen.

Planritning med möbleringsförslag. Till den tillkommer även belysningsplan med beskrivning sv armaturer

Moodboard med färgsättning, möbler och detaljer. En stilren och smart lösning önskades men det var också viktigt att kundens underbara katter hade sin del i det hela. Det är klart att alla ska trivas i hemmet!

Det ska som sagt bli kul att följa kundens resa helt från början. Jag är så tacksam att jag fick göra detta. Om du behöver hjälp och inspiration där hemma så tveka inte att höra av dig. Oavsett var du bor i landet så kan vi hitta en lösning. Det är nämligen inga problem att jobba nätbaserat.

Ha en fin onsdag!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s