En uppdatering av dotterns barnrum

Hej där ute!

Inlägg i samarbete med Photowall

Det var ett tag sedan jag skrev i bloggen men ska skärpa mig med det tänkte jag. Jag vet att ni gillar att se renoveringar och därför tänkte jag idag bjuda på en renovering av dotterns rum. Jag har länge varit sugen på att få bort lite ”rosa” från hennes rum och varit inne på just gröna toner.

Därför blev jag jätteglad när jag fick erbjudande av Photowall att prova deras tapeter. Lillfia fick självklart vara med och välja bland deras enorma utbud och hon valde just denna härliga ”Jungle Friends”.

Att tapetsera sådana här större fototapeter är inte det lättaste, men jag måste erkänna att denna var väldigt enkel att sätta upp.

Tapeten levereras på en rulle som man enkelt klipper ut tapetvåderna ur. Dessutom medföljer tapetklistret som du enkelt blandar till själv. Tapeten är ”non-woven” vilket innebär att man limmar direkt på väggen och sedan fäster våderna.

Vid varje våd finns det markerat var man ska klippa samt vilken del som är upp och ner.
Våderna är tydligt markerade vilket gör det omöjligt att sätta dem fel.
Ett hett tips är att samtidigt beställa hem Photowalls tapetseringskit så du har precis vad du behöver för att lyckas med tapeten.
Förarbete har aldrig varit min favoritsyssla men när vi målat hela rummet så var det dags för tapetsering.

Hos Photowall väljer du enkelt vilka mått du vill ha på din tapet. Jag valde att tapeten inte skulle gå hela vägen ner till golvet då jag ville att tapeten inte skulle gömmas bakom en massa möbler. Istället valde vi att sätta en målad list så tapeten fungerar mer som en tavla eller ett stort fönster.

Resultatet blev en mycket nöjd 4-årig tjej!

Nu har du chansen att shoppa loss i det stora sortimentet hos Photowall med en kanonbra rabatt!

Om du anger koden ”kerstinredning25” så har du 25% rabatt på hela deras sortiment en hel MÅNAD framöver. Hur bra är inte det?

Så har du planer på att renovera där hemma så tycker jag verkligen att du ska spana in sortimentet hos Photowall. Lilltjejen älskar verkligen sitt rum måste jag säga.

Ha en fin helg allesammans!

#photowallsweden #photowall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s