Uppdaterat på väggarna

Hej på er!

Inlägg i samarbete med Gallerix. Innehåller adlinks.

Dagen innan skolavslutningen och det märks att barnen är pirriga inför sommarlovet. Jag själv längtar väldigt mycket också ska jag erkänna.

Att byta ut tavlorna på väggarna är ett enkelt men effektivt sätt att förändra en känsla i hemmet, eller varför inte när en ny årstid är på ingång. I vårt matrum har jag länge haft tavlor jag älskar, men känt att det skulle vara kul med lite uppdatering.

Uppdaterat väggarna i samarbete med Gallerix

Jag hade möjligheten att i samarbete med Gallerix klicka hem lite uppdateringar till väggarna i matrummet. Jag ville ha Posters som ger mig kärlek och lugn och jag fastnade direkt för ”Lion bothers”. Den utstrålar kärlek och familj för mig. ”Shell on a beach” påminner mig av havets brus, sanden mellan tårna, doften av saltvatten och känslan av lugn. Dessa tavlor passar perfekt för mig i ett rum där jag vistas mycket. Du hittar dem båda Här . Gallerix har hög kvalitet både på ramar och Posters.

Fram till 29 Juni har DU 30% rabatt med koden ”KERSTIN30” hos Gallerix så passa på att uppdatera väggarna där hemma.

Nu ska jag förbereda inför skolavslutning i morgon och sedan förhoppningsvis hinna med ett träningspass innan kudden kallar. Ha en fin kväll!

Kram K

#gallerix #gallerixcode #gallerixposters #gallerixprints #gallerixdiscountcode #gallerixdiscount #gallerixwall #posterdesign #interiordesign #artprints #walldecor #prints

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s