Hall

Denna kund arbetade jag för över nätet, och kunde fick då svara på ett formulär, mäta rummet, skicka bilder och maila tillbaka detta till mig. Jag ritar då upp rummet och skapar en moodboard med inköpslista.

Moodboard från detta inredningsuppdrag. Utifrån kundens behov och önskemål.

Hallar är alltid en utmaning, vilket jag brukar säga ganska ofta. Den ska ha många funktioner och samtidigt vara väldigt välkomnande. Det ska blir spännande att följa denna kund och se vad som händer i hallen.

Hall-inredningskonsultation bollplank

Här ville kunden använda mig som ett ”bollplank” för att få lite inspiration och tips kring dennes hall. Jag besökte kunden och lyssnade till behov och önskemål. Sedan tog jag fram moodboard och inköpslista.

Det ska bli kul att se hur denna kunds hall utvecklas.

Platsbaserad Inredningskonsultation av Hall

Denna kund har jag tidigare gjort några rum hos och därför är det lite kul att få knyta ihop rummen med varandra. Denna hall tillhör en familj och då är det viktigt att det finns bra förvaring för alla kläder och skor.

Foto 2019-02-24 08 44 38

Till detta medföljde självklart planritning och inköpslista. I skrivande stund ville inte tekniken vara med så planritningen lägger jag ut vid senare tillfälle