Homestyling sovrum

Att styla sovrum tycker jag är oerhört kul. Man kan göra så många olika varianter av bäddningar t ex. Det går nästan inte att använda för mycket textilier för att skapa den där mysiga känslan man vill åt. Du ska liksom bara vilja kasta dig på sängen och landa i ett hav av kuddar. Förstås ska bäddningen även kännas fräsch och ordentlig. I detta sovrum har jag valt att utgå ifrån de dominanta färgerna och använda rosa som accentfärg. Rosa är en färg som passar i sovrum då den fungerar vårdande och omhändertagande.

Före..

Efter….

Någon gång ska jag visa er trixet med att få till en härlig ”hotellkänsla” i din bäddning.

Jag har valt att sortera bort en hel del i detta rum som trots att det är stort, ändå kunde kännas mer harmoniskt genom att ta bort, gruppera och sortera. Se exempelvis hyllan med böcker.

Före…

Efter…

Som ni ser valde jag att byta ölats på klädställningen och placerade en enkel sittbänk där. Jag plockade bort de flesta klädesplagg och lät några i samma färger som övriga rummet, hänga kvar.

Före….

Efter…

Ett enkelt stilleben på nattduksbordet kompletterar rummet genom att göra det lite lagom personligt. Styling ska ju visa vad du som köpare kan använda rummet till och här tyckte jag att en öppen bok levererar rätta känslan. Som ni ser så tog jag bort spjälsängen för stylingens skull. En styling är ju tillfällig och behöver inte vara praktisk utan ska enbart fungera säljande.

Före…

Efter…

Att ljusa upp mörka hörn är också viktigt i en styling då rummet ska kännas varmt och inbjudande. Att ha Feng shui i bakhuvudet när man stylar är ett hett tips!

Här kommer en ytterligare styling av sovrum

Före

Efter

Före

Efter

Före

Efter

Om du ska sälja din bostad och behöver hjälp eller tips på hur du kan styla den för att se så säljande ut som möjligt, tveka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter finns under kontaktmenyn. Jag hjälper dig mer än gärna!