Inredningskonsultation av din bostad/lokal/arbetsplats

Ibland kör man fast i sitt hem. Tro mig, jag gör det ofta!

Vad som är rätt eller fel i en bostad beror enligt mig på hur du som bor där, trivs. Kanske har du ett rum som du inte vet hur du ska få till ”rätt känsla” i, kanske vill du få en röd tråd i ditt hem, eller kanske vill du bara ha hjälp med ett tapetval. Oavsett vilken hjälp du behöver så finns jag här för dig.

Kanske behövs miljön på din arbetsplats förbättras för att exempelvis få mer arbetsro, trevligare personalrum eller hitta smidigare lösningar? En reception kanske behöver göras mer välkomnande eller också behöver du skapa en säljande miljö. Du är så välkommen att höra av dig så hittar vi en bra lösning.

Nätbaserad inredningskonsultation

Här har vi kontakt via mail. Du kommer få svara på ett frågeformulär samt mailar mig en bild på det rum/uppdrag du vill ha hjälp med. Inom en vecka skickar jag ett eller flera förslag med moodboard, inköpslista och ritning med möbleringsförslag via mail.

Pris (inkl moms)

1500 kr/rum, uppdrag och förslag.

Platsbaserad inredningskonsultation

Jag gör ett besök hos dig där du får svara på en del frågor kring vad som skall utföras och vilken hjälp du vill ha, samt mäter upp rum, yta och ev möbler. Inom en vecka får du sedan ett eller flera förslag med moodboard, inköpslista och ritning med möbleringsförslag via mail eller på plats.

Pris (inkl moms)

3000 kr/rum (vid flera rum debiteras 1000 kr/tillkommande rum)

Reseersättning tillkommer utanför Ludvika.

Övriga inredningsuppdrag (enbart rådgivning)

Vi går igenom de rum som är aktuella och jag fungerar som bollplank och rådgivare. Kunden erhåller anteckningar från mötet med enklare förslag.

Pris per timme (inkl moms)

  • Nätbaserad rådgivning: 950 kr/Förslag
  • Platsbaserad rådgivning (1-2h): 1200 kr

Hör gärna av dig så hittar vi en lösning som passar just dig!

 

Vid bokning godkänner köpare/beställare följande villkor. Betalning sker mot faktura 30 dgr. Ångerrätt på bokning inom 14 dagar förutsatt att uppdrag ej är påbörjat. Beställningsbekräftelse skickas på mail efter överenskommet uppdrag. Godkänd offert motsvarar beställningsbekräftelse. Kerstinredning sparar personuppgifter som namn, adress, telefonnummer och mail för uppdrag och fakturering. Kerstinredning ger inte ut personuppgifter till andra parter. Bilder delas enbart i sociala medier vid tillåtelse av kunden och kopplas ej ihop med kundens namn eller adress.