Vardagsrum

Här fick jag chansen att hjälpa en familj med deras vardagsrum. Färgsättning på väggar och golv var redan klara, så mitt uppdrag blev att göra två möbleringsförslag samt att hitta detaljer, belysning och färgsättning på textilier. Utifrån önskemål och behov, samt de möbler och detaljer som skulle behållas blev resultatet detta:

FÖRE

EFTER

Vardagsrum med plats för fest

Denna familj ville ha ett vardagsrum där det både finns möjlighet att mysa, men också att ha större middagsbjudningar. Detta rum har jag fått fortsätta med då jag redan jobbat med ett rum hos dem. Jag blir jätteglad när jag får förtroendet att göra flera rum hos kunder. Här har vi exempelvis haft den röda tråden med i planeringen.

Planritning för vardagsrum

Moodboard

Som vanligt kompletterades detta med inköpslista. Denna kund har jag följt upp förslaget med ett besök då vi diskuterat förslaget och tittat på alternativ. Det ska blir så kul att se hur vardagsrummet utvecklas.

Vardagsrum med stilrenhet och smarta lösningar

Det ska bli kul att följa kundens resa helt från början.

Vardagsrum med befintliga möbler

Denna kund ville behålla möblemanget och jag fick hjälpa till med färgsättning detaljer och helhet.

Denna kompletteras som vanligt med en belysningsplan och beskrivning av belysning.

Denna kompletterades med inköpslista och summerad kostnad för inredningsförslaget.

Det är ju det som är så roligt. Varje inredningsuppdrag är unikt! Alla kunder vill ha olika typer av hjälp eftersom alla hem och personer är unika, simple as that! Tveka aldrig att höra av dig om du behöver hjälp att inreda ditt hem eller arbetsplats. Vi hittar en lösning som passar just dig!

Jag är så tacksam för att jag får hjälpa er med era vardagsrum!

Om du behöver hjälp där hemma, eller på din arbetsplats när det gäller möblering, färgsättning och detaljer, så tveka inte att höra av dig.

Kram K