Vardagsrum

Här fick jag chansen att hjälpa en familj med deras vardagsrum. Färgsättning på väggar och golv var redan klara, så mitt uppdrag blev att göra två möbleringsförslag samt att hitta detaljer, belysning och färgsättning på textilier. Utifrån önskemål och behov, samt de möbler och detaljer som skulle behållas blev resultatet detta:

FÖRE

EFTER

Vardagsrum med plats för fest

Denna familj ville ha ett vardagsrum där det både finns möjlighet att mysa, men också att ha större middagsbjudningar. Detta rum har jag fått fortsätta med då jag redan jobbat med ett rum hos dem. Jag blir jätteglad när jag får förtroendet att göra flera rum hos kunder. Här har vi exempelvis haft den röda tråden med i planeringen.

Planritning för vardagsrum

Moodboard

Som vanligt kompletterades detta med inköpslista. Denna kund har jag följt upp förslaget med ett besök då vi diskuterat förslaget och tittat på alternativ. Det ska blir så kul att se hur vardagsrummet utvecklas.

Vardagsrum med stilrenhet och smarta lösningar

Det ska bli kul att följa kundens resa helt från början.

Jag är så tacksam för att jag får hjälpa er med era vardagsrum!

Om du behöver hjälp där hemma, eller på din arbetsplats när det gäller möblering, färgsättning och detaljer, så tveka inte att höra av dig.

Kram K