Att skapa stämning även ute

Inlägget sker i samarbete med Signify.

Hej på er!

Ja vi svenskar vi har väl verkligen en förmåga att flytta ut när sommaren kommer. Här hemma har det byggts soldäck och dessutom renoverats altan, så vi har verkligen sett till att vi kan nyttja uterummet så mycket det går. Jag är verkligen en utemänniska och vill trivas lika bra ute som inne här hemma. Därför blev jag superglad när jag i samarbete med Signify (fd Philips Lightning) fått hem denna grymma utebelysning. Det blev liksom pricken över ”i” när vi var klara med vårt uteprojekt för i år.

Vi valde såklart att belysa vår planterade slänt framför altanen för att skapa en härlig stämningsbelysning och markera altanen.

Dessa spotar heter ”Outdoor Spot Lily Base Unit” och består av tre sammankopplade spotar.

Spotarna kan fästas antingen i marken via det tillhörande ”spettet” eller på vägg om så önskas. Jag måste säga att det löjligt enkelt att koppla in. Till och med jag som inte alls är teknisk fixade det galant. Det är superroligt att kunna markera det man vill i trädgården. Eftersom jag valde att ha belysningen på marken så kan jag ju enkelt flytta dem eller rikta om lamporna om jag så vill.

Det är superkul att prova sig fram till olika effekter och jag lovar att jag har ”lekt” en hel del.

Inte nog med att det är enkelt att placera spotarna. Du kan även välja på otroligt många olika nyanser som de kan lysa i. Det finns även färdiga teman för att hitta den rätta stämningen.

Lite härligt varmröd solnedgång kanske?

Eller en mer Aqua-inspirerad ton?

Mer åt dagsljushållet kanske?

Härligt grön?

Eller ett vanligt vitt ljus?

Det finns miljontals nyanser att välja på och allt styr jag via appen i min telefon. Jag kan till och med få varje spot att lysa i olika färger om jag så vill.

Philips Hue Go

Till detta fick jag även hem denna mobila belysningskälla som även den kan skapa härlig stämning både inomhus och utomhus. Jag kan välja mellan många olika nyanser även på den, eller välja olika teman.

Känslan av att ha en brasa glödandes bredvid sig en härlig kväll.

Vanligt vitt ljus för all lysa upp och kanske markera någon rolig detalj?

Förstärka redan befintliga färger

Eller skapa häftiga effekter

Jag kan ju säga att den är väldigt populär bland barnen!

Både ”Outdoor Spot Lily Base Unit” och ”Hue Go” styr jag via den tillhörande appen. Där jag kan ställa in färger, tidsintervaller, styrkor m.m.

Tidsintervaller, toning, timer ställer jag enkelt in i appen.

Det finns flera olika färdiga teman att välja på, som även kan ställas in på olika styrka.

Eller så väljer jag själv mellan en oändlighet av olika kulörer. Jag kan alltså även bestämma att varje spot kan lysa i en viss färg.

Philips Hue Bridge

Jag nämnde tidigare att det var väldigt enkelt att koppla in alltihop. Hjärtat i systemet är alltså denna lilla manick, Philips Hue Bridge, som man bara pluggar in i sin befintliga router hemma. Sedan installeras allt via appen, superenkelt! Till och med så lilla otekniska jag klarar det 😂.

Om du är mer nyfiken på denna belysning så klicka Här.

Vi njuter här på altan resten av semestern och det är superhärligt att kunna variera belysningen efter både väder och den känsla man vill skapa. Jag är så tacksam för detta samarbete med Signify och belysningen blev verkligen ”pricken över i” i vår satsning på uterummen denna sommar.

Snart kommer även ett inlägg med lite härliga före-efter-bilder på både altan och soldäck. Nu ska jag bara njuta lite mer av semesterns först.

Ha en fortsatt fin vecka!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s