Konsultation Vardagsrum

Hej på er!

I helgen färdigställde jag ett inredningsförslag till ett vardagsrum. Familjen ville ha hjälp med möblering samt att få ”ihop” ett stilrent, lugnt vardagsrum att umgås i. Här var redan färgsättning på väggarna klara så jag fick utgå från de möbler och detaljer som de ville behålla, samt addera önskemål och inspirationsförslag. Resultatet blev detta:

Så himla kul när jag får positiv respons på mina uppdrag. Blir varm i hela hjärtat!

Eftersom familjen behövde hjälp med möblering så kom vi överens om att jag skulle ta fram två möbleringsförslag.

Det ska bli så spännande att se vad de resultatet blir!

Det värmer mig verkligen att få hjälpa till hemma hos er andra. Det blir ett ganska intimt/personligt möte då jag faktiskt, utifrån de boendes behov och önskemål, får utforma ett förslag som passar just dem. Jag blir inbjuden till deras hem, deras fasta punkt, och hjälpa dem med något viktigt. Dessutom får jag chansen att lära känna människor och det är så himla givande.

Behöver du hjälp, tips och råd kring ett rum i ditt hem? Hör gärna av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s