Mitt ”jul och nyår”

Hej på er!

Årets första inlägg i bloggen kommer handla lite om mitt jul och nyår. I år hade jag inga som helst stresskänslor över jul, vilket var väldigt skönt. Jag hade två veckors semester och dessutom tog jag helt paus från sociala medier en vecka. Man kanske tror att det ”bara” är att lägga upp bilder och text som när man känner för det, men sanningen är att det ligger väldigt mycket jobb bakom att marknadsföra sig på sociala medier. Även det behöver man semester ifrån.

Hur som helst så firade vi både jul och nyår på hemmaplan. Julafton firade vi med sambons familj och några dagar senare med min. På nyår var vi helt själva och bara gjorde god mat med efterrätt osv. Vi hade en riktig familjedag med pulkaåkning, spel och mys.

I år hade jag varken ork eller lust att göra några större arrangemang när det gäller dukning. Jag gjorde enkla dukningar med det vi hade hemma, och kände mig helt tillfreds med det. Sociala medier svämmade över av fantastiska dukningar, men jag kände helt enkelt att jag inte orkade. Vet ni vad? Det är helt okej att inte prestera hela tiden ❤️.

På julafton såg det ut så här hos oss. Enkelt och ganska rent, med färger som gick ton i ton. Jag är fullkomligt såld på mässingsbestick och tycker verkligen att det passar till allt. Ser ni även de söta ”tassels” i kanten av duken? Me like a lot!

Nyårsdukningen gick lite i samma stuk, men jag valde att låta det byggas lite mer på höjden. Eftersom vi var färre och jag dessutom valde att inte ha bordsduk, så ville jag få lite mer ”liv” i dukningen genom olika höjder och ljuskällor. Alltså, egentligen spelar ju en dukning ingen roll för smaken på maten, men visst är det väl härligt att få sätta sig vid ett fint dukat bord?

Bästa julklappen då? Ja jag fick en massa härliga saker, men något jag verkligen hade önskat mig var en fönstertvätts-maskin och en ”steamer”. Jag provade steamern på mina gardiner och det är ju så himla smidigt att stryka på det sättet. Även toppen för mig att ha med på stylinguppdrag.

Under 2019 kommer jag börja ta in lite uppdrag på dukningar och inredning av festlokaler. Så småningom kommer det lite mer bilder kring olika dukningar även här.

Ha en fortsatt bra vecka!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s