Jag unnar mig

Som föräldraledig är man ju inte världens rikaste människa. Även om min bättre hälft arbetar så vänds och vrids det på varenda krona i detta hushåll. Vi är dessutom, båda två, sådana som älskar att shoppa så när ekonomin är sämre tar det hårt.

Dock försöker jag unna mig något lite varje månad. För att jag tycker att jag är värd det som kämpar på här hemma med två barn, hund och katt. Dessutom är jag själv eftermiddagar/kvällar varannan vecka och då är jag helt slut. Just därför så försöker jag unna mig något emellanåt, som peppar mig lite extra, något rofyllt och vackert att titta på (förutom mina barn).

Den här månaden blev det helt enkelt den här underbara postern! Jag bara älskar lugnet i den i kombination med de utstickande detaljerna av guld 😍.

Guld ja….

Jag har tagit mig igenom avsnittet färgläran kursen. För mig har det varit lite att bita i, att förstå dominanter, underdominanter, accenter, nyanser, färgglades och toner. Jag ser mitt eget hem på ett helt annat sätt nu. Jag har till exempel märkt att jag har en förkärlek till GULD och guldfärgat. Guld är en återkommande accentfärg i nästan alla rum i vårat hus. Guld ger en härlig värme, samtidigt som det känns lyxigt och en aning kaxigt i vissa kombinationer.

Jag är väl helt enkelt en golddigger ✨

Puss och kram Alltså jag bara älskar denna poster från Jotex/Ellos. Ska bara hitta en kompis till den att ha på andra sidan Tempeltavlan. Tips mottages gärna 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s