Vad är ”rätt” när det gäller inredning?

Ja, frågar du mig säger jag att det inte finns något rätt eller fel om du trivs i din miljö och den fungerar för dig. Läser du i inredningsmagasin eller inspireras av inredningsbilder på sociala medier, så ser du ju faktiskt en bild av en miljö som någon annan tycker om. Som någon annan har skapat.

Jag kan bli lite trött på att man ska sträva efter att följa trender slaviskt, kanske utan att tänka efter vad man själv verkligen tycker om. Absolut så älskar jag att inspireras av nya trender och tar absolut in en del trendiga och moderna inredningsdetaljer i vårt hem, men jag väljer bara det jag tycker om. Jag köper liksom inte ett helt koncept. Skulle någon ha behov av att sätta in mig i ett fack för vilken stil jag har hemma, så är det nog inte helt enkelt.

Våra hem är där vi ska må som bäst. Därför ska vi också omge oss med saker vi mår bra av, tycker är vackra och har en bra funktion för oss. Detta oavsett vilken ”stil” vi har hemma.

Det är väl just när man kört fast och inte trivs med sitt hem som man kanske beslutar sig för att ta hjälp av en inredare eller stylist. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna bli en duktig sådan för jag brinner verkligen för inredning och interiör. Är så glad att jag har fått påbörja min resa till mitt drömyrke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s