Julpynt

Ja denna vecka har varit minst sagt tuff. Känner av både förkylning och stress så det är dags att varva ner lite säger kroppen till mig.

Vi har i alla fall hunnit få upp julen för i år. Sonen har tjatat och har laddat så för att plocka upp alla tomtar. Själv börjar jag tycka ”less is more” när det gäller tomtarna, så han får fritt spelrum i sitt eget rum. Tror säkert han har 20 st! Hur som helst så har jag alltid älskat känslan innan jul. Väntan, varje ljus som får tändas, lucia, pepparkaksbak och så småningom göra i ordning granen. Den känslan verkar ha infunnit sig hos sonen så han får ”tomta” bäst han vill. Han är fortfarande lite besviken på att vi inte har tomtar på gardinerna i vardagsrum/matrum och kök, men någon måtta får det vara!

Nu ligger han och sover och väntar på att få öppna första paketet i kalendern. Han var riktigt orolig innan han somnade, att vi skulle glömma det. Älskade unge, det kommer mamma och pappa aldrig glömma! Vår Paketkalender har jag gjort själv med hjälp av flätat garn, några kottar, klädnypor och brunt hårdare papper. I år fick även en gammal girlang med bjällror fylla upp. Så kul att få göra egna saker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s