Juldukning

Ja i år har jag bestämt mig för att göra en ordentlig dukning till jul. Jag blir så oerhört inspirerad av alla bilder man ser på Pinterest och Instagram så i år tar jag tag i det.

Jag ville ju behålla den färgskalan jag har i övriga inredningen, samtidigt låta den smälta in i den bohemiska stil som börjar växa fram hos mig (fortfarande överraskad över mig själv). Jag har länge velat ha linne på bordet för det ger en sådan härlig känsla. Dock har jag inte riktigt hittat den nyans jag vill ha så jag blev helt överlycklig när jag (hör och häpna) hittade ett underlakan i exakt rätt grå nyans. Japp, jag erkänner, det är ett lakan 150×200 som ligger på bordet. Dock ostruket på bilden, men det ska ordnas till julafton. Dessutom hade jag turen att hitta dessa underbara vepor med Mandalamotiv vilket är så mycket ”jag” just nu. Jag har letat efter päls/plädar till stolarna för att ge en extra ombonad känsla, men eftersom jag inte hittat några som passade min budget, har jag helt enkelt använt mig av ”pälsigare” fleecefiltar som jag klippt till i lagom längd. De är HEEELT fantastiska att sitta på! Känns nästan som angora.

Det bästa av allt är att allt detta kostade mindre än 500kr, bra va? Jag är supernöjd!

Nu ska jag bara addera lite detaljer i guld och ev svart för att väva ihop det med övriga rummet. Letar servetter och någon rolig detalj till dessa, men det återstår att se vad som hinns med.

Jag älskar verkligen att få hålla på med dukning, fixa, tänka, tänka om och addera. Älskar att jag har hittat mitt element i livet att få utöva min kreativa sida. Interior freak yes I am!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s