Välkommen 2018!

Årets ” Best nine” på Instagram

Har haft lite paus i bloggandet under jul och nyår då jag bestämde mig för att ha lite ”semester” från en del av mitt intresse. Både målning och bloggande har fått vila ett tag.

Så både jul och nyår har passerat sen sist. Vi har haft två underbara helger och en fin vecka däremellan. Umgåtts mycket i familjen och ”bara varit”. I och för sig så har vi renoverat klart lilltjejens rum, men i övrigt tagit det lugnt.

Liten ”sneakpeak” av dotterns rum

Jag har även pluggat klart Block 1 av 4 i utbildningen och fått den delen godkänd vilket är superkul! Block 2 dimper nog ner i brevlådan nästa vecka så jag får fortsätta min väg mot Certifierad Inredare. Ska bli så himla kul!

Så 2018, vad kommer du att bjuda på? Jag har lovat mig själv att jag ska ta bättre hand om mig själv eftersom jag alltid sätter alla andra före. Jag ska försöka att ”leva nu”, lägga rimliga krav på mig själv och andra och ta vara på mina reaktioner. Men framför allt ska jag fortsätta bygga på min dröm att få arbeta med inredning.

Önskar er alla ett Gott nytt 2018 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s