Zelected by houze

Idag har jag haft huset fullt av härlig inredning från Zelected by houze. Jag älskar verkligen deras inredning, så mycket jag!

En hel del fina vårnyheter presenterades av Ann och jag fick hålla i plånboken. Kunde inte motstå en fantastisk pläd, och heller inte den underbara duken. En liten Buddha slank ner också. Fick frågan att börja sälja för dom och det skulle vara så grymt kul! Dock måste jag tänka igenom det hela så jag inte brakar i väggen igen. Har fullt upp med vanliga jobbet!

Hur som helst så hade vi en trevlig eftermiddag och det var superkul kolla igenom kollektionen. Blir säkert visning här hemma igen snart!

Nu laddar vi för mellon! Ha en toppenkväll allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s