Inredningsuppdrag

Hej på er!

Precis landat i soffan efter en heldags utbildning i Sthlm. Blev en riktigt tidig morgon (04.00) så jag uppskattar verkligen att få lägga mig och bara slappa nu.

Jaja, hur som helst så helst så har jag börjat jobba med en relax som ska inredas. En del idéer hade kunderna redan både kring användningsområden, stil och delvis material på vägg. Så himla kul att få jobba fram någonting tillsammans! För det är ju det jag tycker är så himla kul, att verkligen komma fram till den känslan personen/personerna söker.

De här personerna är dessutom delaktiga i processen genom att själva hitta unika inredningsdetaljer till rummet, vilket verkligen bidrar till att det blir personligt och unikt. För det är ju det som är det viktigaste i mitt uppdrag som inredare, att skapa den känslan/funktionen i rummet som kunden önskar. Helt oberoende av trender eller andras åsikter. Det är DITT hem jag konsulterar. Jag ser verkligen fram mot detta slutresultat och hoppas kunna sätta igång snarast.

Nej hörrni, nu ska jag bara slappa och koppla ner. Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s