Inredningsuppdrag-att använda mig som bollplank

Hej på er denna vabruari!

Är ni friska där hemma? Här har vi två förkylda barn som vi torkar snor på och lyssnar på hostor på nätterna. Lillan är febrig igen så hon är hemma resten av veckan. Vi vuxna börjar också känna oss hängiga vilket (som vanligt) aldrig passar.

Idag tänkte jag dela med mig av en inredningskonsultation som innebar att kunde använde mig som bollplank. Jag kom hem till kunden och denne ville ha lite idéer till sin hall. Jag lyssnade till kundens behov och önskemål och mätte upp ytorna. Vid denna tjänst ritar jag inte upp någon planritning utan tar fram ett enklare förslag med inköpslista.

Denna moodboard tog jag fram till kunden kompletterat med inköpslista. Kunden hade själv valt ut väggfärg vilket hen gav mig färgprov på. Ett superroligt uppdrag som jag är riktigt nyfiken att se resultatet på.

Om du vill använda mig som bollplank är det bara att höra av dig. Priser finner du under menyn ”tjänster”.

Nu ska jag fortsätta med en annan inredningskonsultation.

Ha det gott!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s