Vår i sinne, vår inne!

Hej på er!

Kikar in här från soffan då jag ligger nyopererad. Våren spirar utanför våra fönster och jag kom faktiskt ut några minuter innan kroppen sa ifrån idag. Jag är en riktig vårmänniska, ja enligt mig är det bästa årstiden. Allt börjar om på nytt, ja till och med jag känner att jag får nytt liv. I alla fall fram tills jag blir pollenallergisk 😂.

Hur som helst tänkte jag dela med mig av lite tips kring hur du kan inreda med våren.

1. Ta in våren bokstavligt! Plocka in kvistar, knoppar, torkat gräs, videkissar och vad du nu kan hitta.

2. Använd dig av ljusa textilier och skira gardiner. In med allt ljus du kan få! Passa även på att putsa fönstren så strålarna hittar in.

3. Passa på att göra en vårstädning. Rensa undan! Gör gott för själen vet ni 😜.

4. Sätt sticklingar eller tidiga vårblommor i glasvaser för att lätta upp. Gärna o grupperingar. Du kan även göra dig ett eget litet kärr med hjälp av mossa och andra vattenväxter. Se upp så du inte tar fridlysta växter bara. (Bild och källa från Land)

5. Såklart, inred altanen, balkongen eller uterummet. Städa undan, plocka fram plädar, dynor och detaljer som gör att du trivs på DITT sätt.

6. Ett hett tips är dessa underbara fjäderblommor. Jag har dem framme året runt och de funkar till vår, påsk, sommar, höst och vinter. Bara att byta ut färgerna om man vill. Klicka på bilden så kommer du till mitt inköpsställe.

Så nu kan ni pigga upp hemmen lite om ni vill!

Jag återvänder nu till soffläge några dagar.

Sköt om er!

Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s